ارتقای حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی

صفحه اصلی » اخبار » ارتقای حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی

ارتقای حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی (2)

راهنمای مطالعه

ارتقای حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی

ارتقای حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی: رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه با شفافیت در نظام اقتصادی و حوزه حکمرانی ریال می‌توان از فرارهای مالیاتی جلوگیری کرد، افزود: اقداماتی که در ماه های اخیر انجام دادیم در راستای شفافیت بود و اینکه دولت بتواند به درآمدهای پایدار برسد چرا که عدم شفافیت در نظام اقتصادی باعث می‌شود دولت نتواند درآمد حقه ‌خود را  دریافت کند؛ بنابراین هرچه شفافیت افزایش پیدا‌کند نه در حق مودی و نه در حق دولت ظلم نمی‌شود.

ارتقای حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی

صالح آبادی همچنین افزود: مسیر و‌ جهتی که در دولت وجود دارد این است که دولت بتواند از محل مالیات، درآمدهای خود را  تامین کند و درآمدهای نفتی صرف سرمایه‌گذاری در حوزه های زیرساختی و ضروری شود.

وی با اشاره به مزیت نسبی کشور در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی گفت: وقتی چنین ظرفیتی داریم اگر درآمدهایی که از این بخش حاصل می‌شود را صرف سرمایه‌گذاری همین حوزه کنیم حجم صادرات افزایش پیدا می‌کند. البته سرمایه گذاری‌های خوبی را در این بخش ها در چند سال اخیر شاهد بودیم و ارزآوری خوبی برای کشور داشته است و خوشبختانه با وجود محدودیت‌ها و در زمان تحریم همیشه توانستیم ارز کشور را تامین کنیم و امروز به مراتب شرایط بهتر از قبل است.

وی تصریح کرد: در نهایت اینکه به طور کلی باید مسیر و‌ جهت‌گیری به سمتی باشد که دولت بتواند درآمدهای دیگری را جایگزین درآمدهای نفتی کند و خوشبختانه مسیر و جهت‌گیری در حال حاضر درست است و دولت و مجلس کمک می‌کنند که این مهم محقق شود.

رفع بسترهای فساد

حرکت بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر نظام بانکی به سمت شناسایی کامل مشتریان و جلوگیری از انجام تراکنش‌های بی هویت که مبدا و مقصد آن مشخص نیست، امری پسندیده است که با توجه به احکام قانون بودجه سال ۹۸، دیر شروع شده است در این میان اما لازم تا بانک مرکزی برای تقویت حکمرانی ریال از انجام هرگونه تراکنش بی هویت به صورت کامل جلوگیری کند تا ضمن ایجاد شفافیت اقتصادی، بسترهای فساد و مبادلات غیر قانونی نیز از بین برود.

منبع: بانک مرکزی

www.cbi.ir

0 پاسخ

خوشحال می شویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + ده =