فهرست
جستجو در سایت
ورود به صفحه فروشگاه
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف

سیناپردازش برای تمام نرم‌افزارهای مالی، اداری و اصناف و همچنین اپلیکیشن و وب اپلیکیشن به سفارش شما، طراحی اختصاصی انجام می‌دهد.

ورود به صفحه آموزش
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف
دانلود
پشتیبانی
سامانه پیامکی

اطلاعات اولیه در نرم افزار صدور فاکتور غزال

اطلاعات-اولیه-در-نرم-افزار-صدور-فاکتور-غزال
راهنمای مطالعه

اطلاعات اولیه در نرم افزار صدور فاکتور غزال

اطلاعات اولیه در نرم افزار صدور فاکتور غزال: برای کار با نرم افزار سینا پردازش ابتدا باید اطلاعات اولیه را وارد نرم افزارکنید.

اطلاعات اولیه در نرمl افزار صدور فاکتور (1)

برای این کار میبایست از منوی اطلاعات اولیه ، گزینه اطلاعات شخص حقیقی یا حقوقی را انتخاب کرده

اطلاعات اولیه در نرمl افزار صدور فاکتور (2)

و در پنچره باز شده میبایست اطلاعات خواسته شده را وارد و سپس بر روی دکمه ثبت کلیک کنید.

اطلاعات اولیه در نرمl افزار صدور فاکتور (3)

دریافت کد اقتصادی:

با توجه به اینکه فعالیتهای اقتصادی به صورت گوناگونی در حال انجام است، لازم است فعالین در زمینه های اقتصادی شناسایی گردند، تا مورد حمایت‌های دولت قرار گیرند؛ و از سوی دیگر بر اعمال اقتصادی و تجاری آنها نظارت لازم صورت گیرد تا از انجام فعالیتهای غیر مجاز و سوء استفاده‌ها و رانت خواری‌های احتمالی و به وجود آمدن فضای نا‌سالم اقتصادی جلوگیری شود.

بنابراین لازم است هر شرکتی تا دو ماه پس از ثبت یا مراجعه به اداره دارایی منطقه شرکت نسبت به تشکیل پرونده دارایی و دریافت کد اقتصادی اقدام نماید.

در سال ۱۳۷۳ قانونی وضع شد که طبق آن مقرر شد به اشخاص حقیقی و حقوقی که به فعالیتهای اقتصادی و تجاری از قبیل تولید کالا و ارائه خدمات می‌پردازند شماره ای تخصیص یابد که این اشخاص موظفند شماره اقتصادی خود را روی فاکتورهای خرید و فروش خود ثبت نموده و در مواقع مقتضی ارائه نمایند.

هر شرکت یا موسسه بعد از اینکه به ثبت رسید و آگهی تاسیس آن در روزنامه رسمی منتشر گردید، باید حداکثر ظرف ۲ ماه در اداره مالیات حوزه‌ای که به آدرس شرکت یا موسسه مرتبط است، تشکیل پرونده داده و نسبت به اخذ کد اقتصادی اقدام نماید.

در دنیای امروز به خاطر زیاد بودن جمعیت و سخت بودن دسترسی به حجم عظیمی از اطلاعات، برای دستیابی آسان‌تر به اطلاعات و داده ها، افراد کدهایی مخصوص به خود را دارند. این کدها در مورد اشخاص حقیقی، با نام کد یا شماره ملی شناخته می­شود و در مورد اشخاص حقوقی، از اصطلاح  شناسه ملی شخص حقوقی یا شناسه ملی شرکت استفاده شده است.

توضیحات شناسه ملی:

بنابر آیین نامه مخصوص شناسه ملی به کلیه اشخاص حقوقی ایرانی، شناسه ملی عددی است که توسط پایگاه (پایگاه اطلاعات شناسه ملی اشخاص حقوقی) تنها به یک شخص حقوقی اختصاص داده می­شود.

در آیین نامه شناسه ملی عنوان شده که همه‌ی اشخاص حقوقی وظیفه دارند تا در زمانبدی اعلامی سازمانهای مربوطه، فرم درخواست شناسه ملی را کامل نموده و به همراه مدارک لازم که به شخص اعلام شده است، به سازمان ارائه کنند.

در مورد تفاوت شناسه ملی و کد اقتصادی باید اینگونه بیان کرد که، مرجع صادر کننده کد اقتصادی سازمان امور مالیاتی است، در صورتیکه مرجع صادر کننده شناسه ملی اداره ثبت شرکتها می‌باشد. شناسه ملی به اشخاص حقوقی اختصاص داده می‌شود، ولی کد اقتصادی به کلیه فعالان اقتصادی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی که جنبه سودآوری دارند اختصاص داده می‌شود و تعلق می‌گیرد.

بنابرتوضیحات بالا کد اقتصادی و شناسه ملی دو تا از مهمترین مولفه هایی هستند که می‌بایست حتما در فاکتور ها وارد گردد تا صحت آن فاکتور از طریق این دو شماره قابل پیگیری باشد.

در نرم افزار صدورفاکتور غزال شرکت سیناپردازش شما به روشی که در بالا توضیح داده شد می توانید اطلاعاتی از این قبیل را که می‌بایست حتما در فاکتور درج گردد را وارد نرم افزار کرده و آن ها را برای استفاه های بعدی ذخیره کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *