فهرست
جستجو در سایت
ورود به صفحه فروشگاه
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف

سیناپردازش برای تمام نرم‌افزارهای مالی، اداری و اصناف و همچنین اپلیکیشن و وب اپلیکیشن به سفارش شما، طراحی اختصاصی انجام می‌دهد.

ورود به صفحه آموزش
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف
دانلود
پشتیبانی
سامانه پیامکی

تراز آزمایشی در نرم افزار حسابداری

تراز-آزمایشی-در-نرم-افزار-حسابداری
راهنمای مطالعه

تراز آزمایشی در نرم افزار حسابداری

تراز آزمایشی در نرم افزار حسابداری: تراز آزمایشی هم یک نوع از گزارشات حسابداری است. درواقع تراز آزمایشی گزارشی است که صحت ثبت اسناد و دفاتر را اثبات می کند .برای اینکار می بایست پس از ورود به نرم افزار برروی تراز آزمایشی  در منوی گزارشات کلیک کرد.

تراز آزمایشی در حسابداری محض (1)

در پنجره جدید می بایست ابتدا بازه تاریخ و شماره اسناد مورد نظر، انتخاب نوع تراز و سطح تراز گیری را مشخص و سپس  برروی دکمه تائید کلیک کرد.

تراز آزمایشی در حسابداری محض (2)

در پنجره جدید تراز تفصیلی سندهای مورد نظر نمایش داده می شود.

تراز آزمایشی در حسابداری محض (3)

همچنین می توانید در نرم افزار حسابداری با کلیک برروی دکمه نمودار، نمودار حسابهای ترازگیری شده را مشاهده نمائید.

تراز آزمایشی در حسابداری محض (4)

صورت های مالی در نرم افزار حسابداری:

صورت های مالی، گزارش هایی هستند که نتایج فعالیت یک واحد اقتصادی (یک شرکت) را در یک دوره زمانی نشان می دهند. برای تهیه صورت های مالی باید استانداردها و اصول حسابداری در  نرم افزار حسابداری شرکتی در نظر گرفته شوند تا صورت های مالی نمایانگر حقیقت وضعیت یک کسب و کار باشند.

نتیجه کار گزارشات دقیق و جامعی خواهد بود که آینه وضعیت یک شرکت است. تراز آزمایشی هم یک نوع از گزارشات حسابداری است. درواقع تراز آزمایشی گزارشی است که صحت ثبت اسناد و دفاتر را اثبات می کند. در یک تعریف ساده، تراز آزمایشی فهرستی از نام و مانده حساب های دفتر کل است که اغلب در پایان ماه های مختلف تهیه می شود تا توازن مانده حساب های دفتر کل مورد آزمون قرار گیرد.

در این صورت می توان حساب های دفتر کل را به اطمینان کامل برای تهیه صورت های مالی مورد استفاده قرار داد، اما در صورتی که در تراز آزمایشی مشخص شود توازن مانده حساب های دفتر کل برقرار نیست، نمی توان بر اساس آن صورت های مالی صحیح و دقیقی تهیه کرد.

حساب ها تفصیلی در نرم افزار حسابداری:

حساب تفصیلی در تعریف حساب های کل و معین تعریف می شوند. تفصیل در لغت به معنای شرح دادن است.

بنابراین حساب های تفصیلی، جزئی ترین حساب های یک شرکت هستند که تمام ریز اطلاعات را در بر میگیرند.

به طور مثال اگر تهران یک حساب کل باشد، خیابان ستارخان یک حساب معین است و پلاک ۶۴ یک حساب تفصیلی. بنابراین می توانیم نتیجه بگیریم که حسابداران برای تکمیل و دقیق بودن اطلاعات و ثبت هایشان از حساب های تفصیلی کمک می گیرند.

سند تفصیلی در واقع اطلاعاتی است که اختصاص به یک حساب تفصیلی مشخص دارد و رویداد مالی آن را با تمام جزئیات دارد. یک سند تفصیلی شامل اطلاعاتی مانند نوع و شرح حساب با تمام ریزاطلاعات، اسم دو شرکت طرف حساب با ذکر تاریخ و شماره ی عطف و شماره ثبت سند است.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی سندهای تفصیلی یک شرکت به طور منظم در نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی به ثبت می رسند.

ترازنامه و تراز آزمایشی :

اقلام تشکیل دهنده گزارشگری مالی مواردی از قبیل گزارش مدیران درباره فعالیت شرکت و گزارش های تحلیلی آنان است که همراه با گزارش حسابرسی و صورت های مالی، مجموعه ای تحت عنوان گزارشگری مالی سالانه را تشکیل می دهد.

سایر گزارش های مالی، که به طور موردی و با اهداف خاص تهیه می شود، دربرگیرنده مواردی از قبیل گزارش های مالی تهیه شده به منظور دریافت تسهیلات مالی از بانک ها، گزارش توجیهی هیئت مدیره جهت افزایش سرمایه در مورد شرکت های سهامی و اظهارنامه مالیاتی است.

در هرحال گزارشگری مالی تنها منبع اطلاعات مالی در مورد واحدهای تجاری نیست و در بسیاری موارد، استفاده کنندگان از سایر منابع اطلاعاتی نیز برای تأمین نیازهای اطلاعاتی خود استفاده می کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *