فهرست
جستجو در سایت
ورود به صفحه فروشگاه
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف

سیناپردازش برای تمام نرم‌افزارهای مالی، اداری و اصناف و همچنین اپلیکیشن و وب اپلیکیشن به سفارش شما، طراحی اختصاصی انجام می‌دهد.

ورود به صفحه آموزش
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف
دانلود
پشتیبانی
سامانه پیامکی

تعریف حساب های بانکی در نرم افزار حسابداری آسان

تعریف-حساب-های-بانکی-در-نرم-افزار-حسابداری-آسان
راهنمای مطالعه

تعریف حساب های بانکی در نرم افزار حسابداری آسان

تعریف حساب های بانکی در نرم افزار حسابداری: نرم افزار حسابداری آسان نرم افزاری است که در آن امورات حسابداری و ثبت اسناد اولیه برای افرادی که دانش حسابداری ندارند و فقط می خواهند اعمال اولیه حسابداری را بدون داشتن اطلاعات حسابداری و یا استخدام حسابداری انجام دهند. نرم افزار حسابداری آسان شرکت سیناپردازش در انجام امور حسابداری اولیه به شما کمک خواهد کرد.

برای شروع کار با نرم افزار حسابداری آسان شرکت سینا پردازش ابتدا می بایست در این نرم افزار حساب های بانکی خود را تعریف نمائید. برای تعریف حساب های بانکی می بایست مراحل زیر را دنبال کنید.

ابتدا می بایست برروی حساب بانکی کلیک کنید.

تعریف حساب بانکی در حسابداری آسان (1)

در پنجره باز شده می بایست تمامی اطلاعات مربوط به حساب های بانکی خود را با توجه به فیلدهای مشخص شده وارد کنید.

تعریف حساب بانکی در حسابداری آسان (2)

در این پنجره می بایست اطلاعات حساب های شما، اطلاعاتی همچون شماره حساب، نام بانک، نوع حساب و غیره وارد گردد.

تعریف حساب بانکی در حسابداری آسان (3)

در این پنجره می بایست اطلاعات بنا بر فیلدهای آماده موجود در نرم افزار وارد شده و در انتها برای ذخیره سازی و ثبت آن ها در نرم افزار برروی دکمه افزودن کلیک کرد. با توجه به دکمه های تعبیه شده در نرم افزار شما می توانید اعمال مختلفی را برروی اطلاعات خود انجام دهید. اعمالی مانند: ویرایش، حذف، چاپ و غیره.

تعریف حساب بانکی در حسابداری آسان (4)

از طریق دکمه گردش می توانید گردش هریک از حساب های خود را دریافت کرده و با گردش دریافت شده از بانک مورد نظر مغایرت گیری نیز انجام دهید.

تعریف حساب بانکی در حسابداری آسان (5)

حساب بانکی نشان دهنده ثبت وقایع حساب مالی بین مشتری بانک و موسسه مالی (بانکی) است.
حساب بانکی از نظر بانکداری ممکن است یکی از انواع زیر باشد:

حساب قرض الحسنه:

در بانکداری بین‌المللی حسابهایی وجود دارند که به منظور عملیات روزمره دریافت و پرداخت استفاده می شوند. به اینگونه حسابها هیچگونه سودی از طرف بانک پرداخت نمی‌شود ولی خدمات گسترده ای از قبیل کارت و چک روی آن تعریف می گردد. به این حسابها حسابهای جاری گفته می شود. حتی در برخی بانکهای خارجی از اینگونه حسابها کارمزد هم دریافت می گردد.

در ایران با توجه به شرایط و بومی سازی بانکداری بین‌الملل و تطبیق صنعت با فقه اسلامی و شیعی حساب قرض الحسنه تعریف شده که بعنوان قرض صاحب حساب به بانک است که هر زمان صاحب حساب اراده کند می تواند دریافت نماید. حساب پس انداز:

حسابهایی که طی قرارداد آن صاحب حساب پول خود را در یک محدوده زمانی در اختیار بانک قرار می دهد که بانک با آن کار کند.

در بانکداری بین‌الملل بانک مبالغ را جمع آوری کرده و با پول کار می کند و بعنوان سبدگردان مسئولیت تولید سود را بر عهده می گیرد و به صاحب حساب هم سود می دهد.

در بانکداری ایران بانک از طرف صاحب حساب، وکیل در سرمایه گذاری می شود و از سود حاصل حق‌الوکاله خود را برداشت می کند و بقیه را به صاحب حساب می پردازد.

گواهی سپرده:

حسابهایی که با زمان بلندتری نسبت به پس انداز و با تعهد زمانی مشخص و ثابت سپرده گذار پول خود را به بانک می سپرد و بانک سرمایه گذاری و سود خود را برداشته و سود صاحب حساب را نیز پرداخت می نماید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *