تعریف کالا در نرم افزار انبارداری
تعریف کالا در نرم افزار انبارداری: با استفاده از نرم افزار انبارداری رایبد شرکت سیناپردازش قادر خواهید بود اطلاعات تمامی کالاهای خود را که می خواهید وارد انبار خود کنید و بعد از مدتی خارج نمائید را وارد کنید و سپس با هر بار خروج کالا بتوانید متوجه شوید که به چه تعداد از کالاهای خود در انبار موجودی دارید و اطلاعات ورود و خروج آن ها را بدست آورید.
برای شروع کار با این نرم افزار می بایست اطلاعات اولیه کالاهای خود را وارد نرم افزار نمائید. برای اینکار می بایست ابتدا برروی گزینه تعریف کالا کلیک کرد.
در پنجره باز شده می بایست اطلاعات کالاهای خود را با توجه به فیلدهای موجود در نرم افزار وارد نمائید. ازطلاعاتی مانند: نام کالا یا خدمات، گروه بندی، بارکد و غیره.
در این پنجره می بایست اطلاعات کالا ها را با توجه به فیلد ها و اطلاعات خواسته شده در نرم افزار، در جای مورد نظر وارد نمائیم. نکته بسیار مهم در این پنجره دو فیلد نوع و واحد می باشد. فیلد نوع مشخص خواهد کرد که اطلاعات وارد شده توسط شما از نوع کالا می باشد و یا خدمات. شما می بایست حتما این فیلد را با توجه به اطلاعات وارد شده انتخاب نمائید و برروی یکی از گزینه های کالا یا خدمات قرار دهید. همچنین فیلد واحد نوع سنجش اندازه گیری یا به زبان راحت تر واحد اندازه گیری آن کالا یا خدمات را مشخص خواهد کرد که شما می بایست با توجه به اطلاعات وارده این فیلد را پر نمائید که می تواند یکی از گزینه های عدد، متر و یا غیره باشد.
بعد از وارد کردن تمامی اطلاعات مورد نظر در فیلدهای مربوطه می بایست اطلاعات را در نرم افزار ثبت و ذخیره نمائید که برای اینکار می بایست برروی دکمه افزودن کلیک کرد. با توجه به دکمه های تعبیه شده در نرم افزار شما قادر خواهید بود اعمال خاصی را برروی اطلاعات خود انجام دهید. اعمالی همانند: ویرایش اطلاعات، حذف آن ها، چاپ و غیره …
در انتهای پنجره می توانید از طریق دکمه اکسل تعبیه شده در نرم افزار از اطلاعات کالاهای ثبت شده در نرم افزار خروجی اکسل تهیه و برروی سیستم کامپیوتری خود ذخیره نمائید. همپنین اگر برای کالاها در اطلاعات اولیه و ثبت شده مبالغ فروش و خرید آن ها را نیز ثبت نمائید می توانید در این بخش جمع کلی مبالغ فروش و خرید را نیز مشاهده کنید.
انبار و انبارداری از مهمترین بخشهای یک سازمان و یا شرکت هستند، زیرا بخش بزرگی از داراییهای سازمانها در موجودیهای انبار آنها انباشته شده است. موجودی کالاهای انبار باید در محلهای امن و به صورت منظم نگهداری شود و به نحوی باشد که دسترسی به آن در مواقع لزوم به آسانی امکان پذیر باشد. نوع و مقدار مواد و حداقل و حداکثر موجودی هر یک از اقلام و همچنین نقطه سفارش مواد به طور مستمر باید مورد توجه انباردار قرار گیرد. البته مدیریت انبارداری سخت و هزینهبر است و هر شرکت یا سازمانی به دنبال کاهش هزینههای انبار داری است تا بتواند کارایی و سود شرکت را بالا ببرد.