جستجوی اسناد در نرم افزار حسابداری
جستجوی اسناد در نرم افزار حسابداری: برای جست و جوی اسناد ثبت شده در نرم افزار حسابداری محض رویا می بایست ابتدا برروی گزینه جست و جو در اسناد در منوی اسناد کلیک کنید.
در پنجره باز شده ابتدا فیلد موردنظر خود سپس مقدار جست و جو را وارد نمائید و برروی تائید شرط جست و جو کلیک کنید و در انتها برروی دکمه جستجو کلیک می کنیم تا جست و جوی اسناد ما در نرم افزار حسابداری شرکتی به پایان برسد.
تعریف حسابداری:
به طور خلاصه حسابداری فرایند ثبت، طبقه بندی و خلاصه بندی معاملات مالی شرکت را شامل می شود و هدف اصلی حسابداری، ارائه اطلاعات به ذینفعان مختلف کسب و کارها است تا به آنها اجازه دهد تصمیمات منطقی، بموقع و صحیحی بگیرند، این اطلاعات در نرم افزار حسابداری نتایج عملیات، وضعیت مالی، بدهی، نقدینگی، جریانهای نقدی و سایر موارد را شامل می شود.
انواع گزارشات مالی:
انواع مختلف اطلاعاتی که توسط گزارشات در نرم افزار حسابداری فروشگاهی بدست میآید را می توان به اختصار و بصورت کلی به شرح زیر معرفی کرد :
نتایج عملیات: این موضوع فعالیت های انتفاعی کسب و کار و سود حاصل شده توسط شرکت برای مدت زمان مشخصی را در بر می گیرد، این اطلاعات با کسر کلیه هزینه ها از کل درآمد ها اندازه گیری و گزارش دهی می شوند.
وضعیت مالی: این موضوع به پاسخ دهی به سوالاتی از قبیل، واحد تجاری در حال حاضر چه میزان منابع مالی و دارائی دارد؟ شرکت چه مبلغی را به دیگران بدهکار است؟ پس از پرداخت همه تعهدات، چه مقدار منابع مالی یا دارائی برای مالکان شرکت باقی خواهد ماند؟
سوال اول به کل دارایی های واحد تجاری، سوال دوم به بدهی ها، و سوال سوم به سرمایه آن واحد تجاری توجه می کند.
قابلیت پرداخت و نقدینگی : قابلیت پرداخت به توانایی یک واحد تجاری در پرداخت تعهدات در زمان سررسید اشاره دارد و نقدینگی به توانایی آن در انجام تعهدات کوتاه مدت مربوط می شود.
جریان های نقدی: صورت های مالی همچنین ورودی و خروجی پول نقد در فعالیتهای مختلف تجارت (فعالیتهای عملیاتی، سرمایه گذاری و تأمین مالی) را نشان می دهد.
سایر اطلاعات صورت های مالی: اطلاعات کیفی، کمی و مالی را ارائه می دهد و هرگونه اطلاعاتی ریز و درشتی که می تواند بر تصمیمات استفاده کنندگان تأثیر بگذارد، باید در گزارش های مالی درج شوند.
انواع مختلفی از شاخه های تخصصی در حسابداری وجود دارد، هرکدام از شاخه ها به لطف پیشرفت های تکنولوژیکی، اقتصادی یا صنعتی ایجاد شده اند و کاربرد تخصصی خود را دارند ومعمولا حسابداران تمایل دارند در یکی از این شاخه ها تخصص داشته باشند.
برخی از این شاخه های حسابداری برای مشاغل کوچک موضوعیت دارد و برخی دیگر برای سازمان های بزرگ داری اهمیت هستند.
انواع مشاغل حسابداری:
- حسابداری مالی
- حسابداری مدیریتی
- حسابداری هزینه
- حسابرسی
- حسابداری مالیاتی
- سیستم های اطلاعاتی حسابداری
- حسابداری قانونی
- حسابداری عمومی
- حسابداری دولتی
در این حوزه حرفه ای تخصص های مختلفی که هر کدام کاربرد خود را دارد و خدماتی تخصصی تر در این رشته را به یک یا چند واحد تجاری و صاحبان کسب و کارارائه می کند، وجود دارد که تمامی متخصصین این حرفه، در رشته های دانشگاهی مرتبط با حسابداری و گرایش های مرتبط با آن تحصیل می کنند.
خوشحال می شویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.