ساماندهی ۸ میلیون کارتخوان در کشور
رئیسکل بانک مرکزی درباره ساماندهی کارتخوان ها و پایانههای فروشگاهی اظهار کرد: بیش از دو سال از تصویب قانون ساماندهی پایانههای فروشگاهی میگذرد ولی روی زمین مانده و اتصال کارتخوان ها به نظام مالیاتی برقرار نشده بود.
پس از اینکه دولت سیزدهم کار خود را شروع کرد، این کار با جدیت هم در سازمان امور مالیاتی و هم در بانک مرکزی دنبال شد و ابتدا هم از کارتخوان های پرتراکنش آغاز شد و بهمرور سایر کارتخوان ها ساماندهی شد و هم اکنون بیش از ۸ میلیون کارتخوان ساماندهی شده و این پروژه به پایان رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: کارتخوانهای در اختیار فروشگاهها، اشخاص حقیقی، حقوقی، سیار، ثابت به هر شکلی که باشد، همه شناسنامهدار شده و آنهایی که مراجعه نکردند، غیرفعال شدهاند؛ بنابراین هماکنون کارتخوان بدون شناسنامه در کشور نداریم.
از این به بعد اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی است تا اقدامات بعدی را انجام دهد.
صالح آبادی یادآور شد: به نظر بنده این کار در حوزه حکمرانی ریال و شفافیت در نظام اقتصادی اقدام خیلی بزرگی بود که با اقدامات بعدی سازمان امور مالیاتی میتواند شفافیت بسیار زیادی ایجاد کند و جلوی بسیاری از مشکلات از جمله پولشویی و ارتقای شفافیت و حکمرانی ریال در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی بگیرد.
شفافیت در نظام اقتصادی
رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه با شفافیت در نظام اقتصادی و حوزه حکمرانی ریال میتوان از فرارهای مالیاتی جلوگیری کرد، افزود: اقداماتی که در ماههای اخیر انجام دادیم در راستای شفافیت بود و اینکه دولت بتواند به درآمدهای پایدار برسد؛ چرا که عدمشفافیت در نظام اقتصادی باعث میشود دولت نتواند درآمد حقه خود را دریافت کند؛ بنابراین، هرچه شفافیت افزایش پیداکند، نه در حق مودی و نه در حق دولت ظلم نمیشود.
صالحآبادی همچنین افزود: مسیر و جهتی که در دولت وجود دارد، این است که دولت بتواند از محل مالیات، درآمدهای خود را تامین کند و درآمدهای نفتی صرف سرمایهگذاری در حوزههای زیرساختی و ضروری شود.
منبع: خبر فارسی
خوشحال می شویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.