فهرست
جستجو در سایت
ورود به صفحه فروشگاه
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف

سیناپردازش برای تمام نرم‌افزارهای مالی، اداری و اصناف و همچنین اپلیکیشن و وب اپلیکیشن به سفارش شما، طراحی اختصاصی انجام می‌دهد.

ورود به صفحه آموزش
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف
دانلود
پشتیبانی
سامانه پیامکی

فاکتور خرید در نرم افزار صدور فاکتور غزال

فاکتور خرید در نرم افزار صدور فاکتور غزال
راهنمای مطالعه

فاکتور خرید در نرم افزار صدور فاکتور غزال

فاکتور خرید در نرم افزار صدور فاکتور غزال: برای این کار بر روی فاکتور خرید کلیک کرده.

فاکتور خرید در نرم افزار صدور فاکتور (1)

سپس در پنجره باز شده با زدن دکمه جدید تمامی کادر های مورد نظر را پر میکنیم اعم از مشخصات مشتری، اطلاعات کالا و توضیحات لازم برای فاکتور را نوشته و آن را ثبت میکنیم.

فاکتور خرید در نرم افزار صدور فاکتور (2)

در ابتدا و پس از ثبت اولین فاکتور نرم افزار از ما می‌خواهد که سریال فاکتور و زیرگروه  آن را مشخص کنیم. زمانی که فاکتور خرید را ثبت می‌کنیم موجودی کالا نیز افزایش پیدا می‌کند.

برای تسویه‌ی هر فاکتور میتوان بر روی دکمه “تسویه نشده” کلیک کرده و هر مقدار مبلغی که پرداخت کردیم را در آن قسمت ثبت کنیم.

فاکتور خرید

فاکتور خرید، نوعی از فاکتور است که توسط فروشنده به خریدار ارائه می‎شود. برای اینکه بدانیم چه کالایی را به چه مبلغی و  از چه شخصی خریداری کردیم، و پس از خرید کالای مورد استفاده و ثبت می‌گردد. با انجام این کار، به موجودی کالای مورد نظر در انبار اضافه می­‌شود. در این فاکتور شخص طرف حساب شما، تأمین کننده کالا می­‌باشد. خدمات یا کالاهای خریداری شده، قیمت فروش و مقدار آن مشخص می‎‌‌‌شود. به بیان بهتر این نوع فاکتورها برای مشخص کردن یک کالا یا خدمات خریداری شده و وجهی که بابت آن پرداخت شده، مورد استفاده‌ی خریدار قرار می‌‌گیرد.

به طور معمول، در این فاکتور مشخصات خریدار و فروشنده، تاریخ خرید، تاریخ، قیمت، شرح کالا یا خدمات، تخفیف، مبلغ بدهی، مبلغ نهایی و… وجود دارد.

فاکتور برگشت از خرید یکی از رایج‌ترین فاکتورها در این بخش می‌باشد. حالا سوال اینجاست که این فاکتور چیست؟

به عنوان مثال اگر کالایی را بخریم و بنا بر هر دلیلی کالای خریداری شده را به فروشنده عودت دهیم، برای این کالا میتوان فاکتور برگشت از خرید ثبت کرد. با ثبت این فاکتور، از تعداد کالای مورد نظر در موجودی انبار کسر خواهد شد.

فاکتور فروش

فاکتورفروش از لحاظ رسمیت به ۲ نوع رسمی و غیر رسمی تقسیم می‌شوند. کاربرد فاکتور رسمی برای مشاغلی است که باید یک نسخه از فاکتورهای خود را اداره مالیات تحویل دهند و باید مهر و امضای فروشنده در آن وجود داشته باشد و اطلاعات مالیات بر ارزش افزوده به طور کامل در آن درج شود.

در واقع در این فاکتورها بر اساس قوانین وزارت امور اقتصاد و دارایی تنظیم شده است و مورد تایید آن‌ها است. اما در فاکتور غیر رسمی وجود مهر و امضای فروشنده ضروری نیست و صرفا برای اطلاع مشتری تهیه شده است. این فاکتورها معمولا در مشاغل کوچک مثل فاکتور فروشگاه یا سوپرمارکت مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ضمن مالیاتی به نام مالیات فاکتور فروش وجود ندارد.

تفاوت طراحی انواع فاکتور خرید در فاکتور سربرگ دار و بدون سربرگ است. برگه فاکتور بدون سربرگ در فروشگاه‌های لوازم التحریر و لوازم اداری به فروش می‌رسد اما فاکتور فروش سربرگ دار بسته با سلیقه و نیاز هر کسب‌ و‌ کار طراحی می‌شود.

در چاپ یک فاکتور عواملی مثل جنس کاغذ، تعداد برگه فاکتور، سایز کاغذ، وجود کاربن‌، رنگ فاکتور و… مورد توجه است. معمولا فاکتورهای رسمی سه برگی و فاکتورهای غیر رسمی دو برگی است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *