فهرست
جستجو در سایت
ورود به صفحه فروشگاه
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف

سیناپردازش برای تمام نرم‌افزارهای مالی، اداری و اصناف و همچنین اپلیکیشن و وب اپلیکیشن به سفارش شما، طراحی اختصاصی انجام می‌دهد.

ورود به صفحه آموزش
نرم‌افزارهای مالی
نرم‌افزارهای اداری
نرم‌افزارهای اصناف
دانلود
پشتیبانی
سامانه پیامکی

اظهارنامه مالیاتی برای درآمدهای کمتر از ۵ میلیارد

اظهارنامه مالیاتی برای درآمد های کمتر از 5 میلیارد
راهنمای مطالعه

اظهارنامه مالیاتی برای درآمد های کمتر از ۵ میلیارد

سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص ظرفیت قانونی تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و تسهیل پرداخت مالیات برای مودیان مالیاتی، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

    • با هدف افزایش دامنه شمول تبصره ماده ۱۰۰، با اخذ موافقت مرجع قانونی ذیربط مقرر شد:

سقف فروش کالا و خدمت مشمول این تبصره به ۱۰۰برابر معافیت موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم، یعنی ۴میلیاردو ۸۰۰میلیون تومان افزایش یابد.

بدین ترتیب، همه اصحاب کسب‌وکار که در سال ۱۴۰۰ فروش آن‌ها کمتر از این میزان باشد، می‌توانند از تسهیلات تبصره بهره‌مند شوند.

سقف تبصره ماده ۱۰۰، پارسال حدود یک‌میلیاردو ۶۰۰میلیون تومان بود.

طبعاً مؤدیانی که میزان فروش آن‌ها بر اساس پایگاه اطلاعات سازمان امور مالیاتی بیش از ۴میلیاردو ۸۰۰میلیون تومان باشد، امکان استفاده از این تسهیلات را نخواهند داشت و باید نسبت به ارائه اظهارنامه اقدام کنند.

اظهارنامه مالیاتی برای درآمد های کمتر از 5 میلیارد

    • به‌منظور رعایت اصل عدالت در مالیات ستانی، مقرر شد تعیین مالیات مقطوع برای هر یک از مؤدیان بر اساس اطلاعات مالی ثبت‌شده تاکنون از آن‌ها در سامانه‌های سازمان تعیین شود.

این اطلاعات شامل مبالغ واریز به دستگاه‌های کارتخوان متعلق به مؤدیان، اطلاعات خرید و فروش آن‌ها در گزارش‌های فصلی معاملات، میزان مالیات پرداختی پارسال و سایر اطلاعات مرتبط است.

مؤدیان با ورود به درگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir با واردکردن کدملی خود می‌توانند ضمن مشاهده اطلاعات خود، از مبلغ مالیات مقطوع تعیین‌شده اطلاع حاصل کرده و نسبت به پرداخت یا تقسیط آن اقدام کنند.

    • با توجه به افزایش هزینه‌های مشاغل و اصحاب کار در ایام کرونا، ضرایب فعالیت همه مشاغل که درآمد مشمول مالیات سال ۱۴۰۰ بر اساس آن محاسبه می‌شود، به‌طور معناداری تعدیل شد و تناسب میان مالیات تشخیصی سال قبل و مالیات تعیین‌شده برای سال ۱۴۰۰ مورد توجه قرار گرفت.

مع‌الوصف، مؤدیانی که از مالیات مقطوع تعیین‌شده ناخشنود باشند، همچنان می‌توانند به جای استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ نسبت به ارائه اظهارنامه اقدام نمایند.

    • مشاغلی همچون بنگاه‌های املاک، نمایشگاه‌های اتومبیل، نمایندگی‌های بیمه، دفاتر اسناد رسمی و حق‌العمل‌کاران که ادعا می کنند بخشی از مبالغ واریزی به حساب پوزهای آن‌ها فاقد ماهیت فروش است، برای استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ می‌توانند اطلاعات فروش مستند خود را از طریق اتحادیه‌ها یا تشکل‌های صنفی مربوط به معاونت درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی ارائه و یا گزینه ارسال اظهارنامه را انتخاب کنند.

منبع: تازه‌های حسابداری

www.accpress.com

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه‌ خود را بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *