ثبت رسید در نرم افزار انبارداری
ثبت رسید در نرم افزار انبارداری: رسید انبار درواقع سندی در رابطه با ثبت ورود یک کالا یا خدمات در انبار می باشد که این سند توسط مسئول انبار در زمان ورود کالا یا خدمات و تحویل آن ثبت می گردد. شما می توانید این سند یا همان رسید انبار را در نرم افزار انبار داری رایبد شرکت سینا پردازش ثبت نمائید، از آن ها گزارش گیری نمائید و یا آن ها را چاپ کنید.
برای ثبت رسید انبار می بایست ابتدا برروی گزینه رسید انبار کلیک کنید.
بعد از کلیک برروی گزینه رسید انبار در پنجره باز شده می بایست اطلاعات خواسته شده برای ثبت رسید را با توجه به فیلد های موجود در این پنجره وارد نمائید.
برای شروع ورود اطلاعات می بایست ابتدا برروی دکمه جدید کلیک کنید.
بعد از کلیک برروی دکمه جدید می بایست ابتدا اطلاعات فرد تحویل دهنده را انتخاب نمائید که میتوانید این کار را از بخش بالایی پنجره در سمت راست انجام دهید. با کلیک برروی دکمه F3 روبه روی فیلد تحویل دهنده در پنجره باز شده می بایست اطلاعات فرد مورد نظر را که یا از قبل وارد نرم افزار نمودید انتخاب و یا ابتدا اطلاعات فرد را وارد نرم افزار مرده و سپس آن را انتخاب نمائید.
در مرحله بعد می بایست اطلاعات کالا یا خدمات تحویل داده شده را مشخص نمود که برای اینکار می توانید برروی دکمه F3 روبه روی فیلد کد کالا کلیک نمائید و در پنجره باز شده کالا یا خدمات از قبل وارد شده در نرم افزار را انتخاب و یا ابتدا اطلاعات آن را وارد نرم افزار کرده و سپس انتخاب نمائید.
بعد از انتخاب کالا یا خدمات مرد نظر خود می بایست ابتدا اطلاعات کالا را وارد رسید خود نمائید. برای اینکار می بایست برروی افزودن کالا کلیک کرد تا اطلاعات کالای انتخاب شده در رسید ثبت و ذخیره گردد.
در انتها برای ثبت و ذخیره رسید در نرم افزار می بایست برروی دکمه ثبت کلیک کرد. با توجه به دکمه های تعبیه شده در نرم افزار می توانید اعمال مختلفی را برروی اطلاعات خود انجام دهید. اعمالی مانند: ویرایش، حذف، چاپ و غیره …
با استفاده از دکمه گزارشگیری می توانید از اطلاعات رسید های ذخیره شده در نرم افزار خود گزارش های دلخواه خود را تهیه و در انتها از آن ها خروجی مورد نطر خود را دریافت نمائید.
در انتهای پنجره می توانید از فیلد جست و جوی سریع برای یافتن اطلاعات دلخواه خود استفاده نمائید.
انبارداری عبارت است از دریافت کالا و اقلام از قسمتهای مختلف شرکت یا دیگران از خارج شرکت و نگهداری آنها با توجه به قوانین و اصول انبار داری.
فرایند انبارداری باعث سهولت در تحویل دادن (صدور) و تحویل گرفتن (ورود) با کمترین وقت و نیروی مورد نیاز میباشد. همچنین رسانیدن اجناس و کالاهای مورد نیاز بخشهای مختلف و یا خریداران به آنها در کمترین زمان ممکن براساس مدارک و ضوابط قانونی از وظایف شغل انبارداری میباشد.
شرکتهای حمل و نقل یا صاحبان کالا که دارای انبار هستند، با توجه به قوانین موجود میتوانند مجوزهای مورد نیاز برای ورود کالا به انبار را صادر کنند. این مجوزها شامل درخواست تحویل کالا به انبار و مدارک مربوط به آن کالا است. با ورود کالا به انبار باید کنترلهای نگهبانی و امنیتی صورت بپذیرد و پس از آن کالا وارد محوطه پذیرش شود. در محوطه پذیرش مسئولین انبار به بررسی کالاها میپردازند و آنها را از لحاظ شکل و تعداد با اطلاعات اظهار شده کنترل مینمایند. پس از بررسی در صورتی که مغایرت وجود داشته باشد، باید صورت جلسهای تنظیم شود و اطلاعات مورد نیاز ارائه شود. در این قسمت در صورتی که مغایرتی وجود نداشته باشد، با توجه به نوع و وضعیت کالا و امکانات انبار کالاها دسته بندی میشوند و به انباری که برای کالا مناسب باشد ارسال میشوند.